Servicii

Estetica Dentara si Smile Design

Estetica dentara are ca scop refacerea zambetului pacientului prin intermediul unor serii de proceduri specializate. Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. De exemplu, restaurarile dentare compozite directe ( in office) și cele indirecte (in lab), sunt o procedura obisnuita utilizata in tratarea dintilor afectati de leziunile carioase.

Chirurgie si Implantologie

Implantologia este o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu inlocuirea dintilor deteriorati sau pierduti.
Ca beneficii pot fi enumerate: refacerea functiei estetice, refacerea masticatiei, caracterul permanent al lucrarilor biocompatibilitatea.

Ortodontie

Ortodontia este procesul prin care sunt corectate asimetriile, spatierile, inghesuirile sau orice alte poziții vicioase ale dintilor. Aceasta procedura reprezina specialitatea stomatologiei care se ocupa cu alinierea dintilor pe arcada cu ajutorul aparatelor ortodontice fixe sau mobilizabile.

Protetica dentara

Protetica dentara se ocupa cu realizarea de fatete dentare, coroane individuale sau punti dentare, proteze scheletate sau proteze totale mobilizabile. Scopul acestei discipline este de a reface functiile pierdute prin lipsa dintilor și de a obtine o restaurare echilibrata din punct de vedere functional, morfologic, fonetic si estetic.

Protetica
Endodontie

Endodontie

Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu studiul si tratamentul afectionilor pulpei dentare si a paradontiului apical. Asadar, edodontia se ocupa cu tratamentul infectiilor pulpei dentare, al leziunilor și complicatiilor survenite, localizate la nivelul in tesutului de susținere al unității dentare.

Pedodontie

Pedodontia este specialitatea care se ocupa cu ingrijirea dintilor copiilor. Ea reprezinta o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si al dintilor permanenti tineri.

Pedodontie

Radiologie

Examenul radiologic digital reprezinta un examen diagnostic complementar de mare valoare, precum si un instrument necesar in evaluarea terapeutica a fiecarui pacient. Folosind tehnologie de ultima generație, într-un ambient elegant și prietenos veți fi mereu protejati prin respectarea principiului ALARA (As Low As Reasonably Achievable).